Yritystilojen siivous

Siististi parempaa työpöhinää ja asiakasviihtyisyyttä!

Ota yhteyttä ›

Yrityssiivous Turun seudulla

Toimistoista liiketiloihin ja ravintoloihin alueella Turku, Masku, Raisio, Naantali, Kaarina ja Lieto

Meillä Happy Cleanilla on hyvä resepti ravintolasiivouksiin! Siivouksemme avulla myös toimistoissa, liiketiloissa ja muissa yrityskäytössä olevissa kiinteistöissä saadaan siististi parempi työpöhinä. Yrityssiivous onkin tärkein käyntikorttisi, sillä puhtaat tilat viestivät viihtyisyyttä asiakkaillesi, unohtamatta henkilökuntasi työmukavuutta.

Siivoamme myös kouluja, päiväkoteja, palvelutaloja, apteekkeja ja lääkäriasemia, joissa on erityisen tärkeää noudattaa korkean hygieniatason vaatimuksia. Lisäksi teemme rakennus- ja remonttikohteissa rakennussiivouksia ››

Pyydä tarjous – me siivoamme työksemme eli oikeilla menetelmillä, siivousaineilla ja tehokkuudella! Keskity sinä oman ammattilaisuutesi toteuttamiseen.

Ota yhteyttä ›

Siivous, joka sopii teille

Eli huomioiden työskentelytilat ja siivoustoiveet, jotka tekevät yhteisönne arjesta helpompaa. Siivoukseen on mahdollista sisällyttää monenlaisia tehtäviä lattioiden pesuista pintojen pyyhintään, wc-tilojen siivoukseen, roskisten tyhjennykseen ja tehokkaampaan puhdistukseen paikoissa, joihin lika on tarttunut tukevasti kiinni. 

Ota yhteyttä ja kysy lisää! Voimme myös sopia luoksesi käynnin, jossa kartoitamme tilasi ja toiveesi tarkoin.

Ota yhteyttä ›

Pika­yhteydenotto

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensi tilassa!

Soita