Siivousta rakentamisen ajaksi

Rakennustyömaa siistiksi sekä urakan aikana että sen päätteeksi!

Ota yhteyttä ›

Rakennussiivous Turun seudulla

Sekä rakentamisen aikana että projektin päätteeksi alueilla Turku, Masku, Raisio, Naantali, Kaarina ja Lieto

Happy Clean on rakentajalle mainio kumppani, sillä siivouspalvelumme ulottuvat työmaille asti. Meidän rakennussiivouksemme toimii silloin, kun rakennetaan tai remontoidaan, mutta myös hankkeen ollessa valmis. Silloin teemme kohteessa huolellisen loppusiivouksen, jotta rakennus saadaan luovutuskuntoon.  

Tulemme mielellämme hoitamaan siivouksen esimerkiksi taloyhtiöissä suoritettavien saneerausten ajaksi, kuten myös uudisrakennuksille. Pidämme tarkkaa huolta turvallisuudesta ja tehokkaasta työnteosta, jotta työmaa etenee tavoitteidensa mukaisesti. Ja kun hanke on valmis, me jatkamme mielellämme kohteesi parissa suorittamalla esimerkiksi taloyhtiöiden porrassiivoukset. 

Pystymme toteuttamaan laajatkin rakennussiivoustyöt. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Pyydä tästä tarjous ›

Samat tutut, vastuulliset rakennussiivoojat

He siivoavat työmaallasi! Samat ihmiset, jotka ottavat työn vastaan, tulevat myös siivoamaan kohteessasi. Meidän ammattilaisemme tunnetaan vastuunsa kantavina, ahkerina tekijöinä. Pirteät kohtaamiset ovat meille myös ominaista. 

Rakennussiivous on luotettavaa valita yrittäjältä, jolla on pitkä kokemus, takanaan jo hoidettuja työmaita ja pitkäaikaisia asiakkaita – tällainen on Happy Clean. 

Ota meihin yhteyttä ›

Pika­yhteydenotto

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensi tilassa!

Soita