Palvelut

Onnea on laadukas siivous, niin kodissa kuin työpaikalla!

Ota yhteyttä ›

Monipuoliset siivouspalvelut Turun seudulla

Arjen sujuvampaan juoksuun kotona ja työpaikalla alueella Turku, Masku, Raisio, Naantali, Kaarina & Lieto

Onnen avaimet ovat monesti arjen teoissa, joihin Happy Clean tuo iloiset ja tehokkaat siivouspalvelunsa! Laadimme kotisiivoukset osaksi kotitalouksien arjen helpottamista ja pikku luksusta. Myös monet yritykset tilaavat säännöllistä yrityssiivousta, jotta työpaikalla ei tarvitsisi käyttää omaa arvokasta aikaa siivoamiseen.

Meidän siivouksemme vastaa myös taloyhtiöiden ja esimerkiksi päiväkotien tarpeisiin. Teemme viikko- ja kertasiivouksia, muuttosiivouksia, porrassiivouksia, lattioiden pesuja ja rakennussiivouksia. Lue lisää sivuiltamme ja ota yhteyttä, niin räätälöidään sopiva palvelu sinullekin.

Olemme solmineet vuosien varrella jo useita pitkäaikaisia ja luottamuksellisia asiakassuhteita. Tyytyväiset asiakkaat ovat meille enemmän kuin iloinen juttu!

Pyydä ilmainen arviokäynti ›

Siivousta erilaisiin elämäntilanteisiin

Kun elät ruuhkavuosia, oma kunto ei mahdollista kunnollista siivousta, uusi koti odottaa muuttoa tai kun tilojen siisteys sekä turvallisuus edellyttää siivoojan otteita. Käytössämme ovat nykyaikaiset, laadukkaat siivousvälineet ja -aineet, joista löytyy tehokas toteutus kuhunkin kohteeseen. Valitsemme siivoustuotteemme ekologisesti myös ympäristöä ajatellen! 

Ota yhteyttä ja kerro toiveistasi. Hyödynnä siivous myös lahjaa läheiselle miettiessäsi, sillä meiltä ovat saatavilla siivouslahjakortit. Lahjakortin voi hyödyntää siivouksen ohella pienremontteihin

Ota yhteyttä ›

Pika­yhteydenotto

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensi tilassa!

Soita