KOTISIIVOUS JA YRITYSSIIVOUS AMMATTILAISELTA - TURKU

Onni löytyy läheltä!

Onnen avaimet ovat monesti arjen teoissa. Yhä useammat perheet ovat päättäneet tuoda ripauksen luksusta arkeen ylläpito / sopimus- kotisiivouksilla. Teemme niin viikkosiivoukset kuin yksittäisetkin siivoukset. Hoidamme myös muutto- ja loppusiivoukset, remonttisiivoukset, sekä ikkunanpesut. Käytössämme on nykyaikaiset ja laadukkaat siivousvälineet ja -aineet. Valitsemme myös siivousaineemme ja -tuotteemme ekologisesti ympäristöä ajatellen.

Happy Clean on solminut jo useita pitkäaikaisia ja luottamuksellisia asiassuhteita. Tyytyväiset asiakkaamme ovat meille enemmän kuin iloinen juttu!

Ravintolasiivous Turku

Vaivatonta? -Kyllä! Ravintolasiivoukset ammattilaisten voimin.

Monen monta silmäparia tutkailee päivittäin ravintolan siisteyttä. Tosiaankin, puhtaus on puoliruokaa ja siihenkin on Happy Cleanillä hyvä resepti! Varmistamme asiakkaiden ja henkilökunnan viihtyisyyden pitämällä paikat siisteinä. Hoida ravintolasiivous vaivattomasti ammattilaisten voimin. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous.

Tyytyväisiä ravintola-asiakkaitamme ovat mm.

  • Ravintola Kultainen Hirvi
  • Ravintola Satama

Yrityssiivous

Siististi parempi

Pölytön ja siisti työympäristö on tärkein käyntikortti!

Toimisto- ja liiketilojen lisäksi Happy Clean siivoaa:

  • Kouluja ja päiväkoteja
  • Palvelutaloja
  • Apteekki- ja lääkäriasemia

Kotisiivous Turun seudulla

Puhdas koti on viihtyisä koti

Kiireisessä arjessa kotisiivous jää usein tehtävälistan viimeiselle sijalle. Happy Clean huolehtii kotisiivouksesta asiakkaan puolesta, jolloin aikaa jää enemmän muuhun tekemiseen. Säännölliset viikkosiivoukset sekä yksittäiset kotisiivoukset sujuvat meiltä tehokkaasti lattiasta kattoon. Tiesitkö, että kotisiivous on myös verovähennettävää? Lue lisää kotisiivouksen kotitalousvähennyksestä vero.fi -sivustolta.

Rakennussiivous

Muutto- ja loppusiivous Turussa ja lähellä

Siisti ja puhdas porraskäytävä luo huolitellun kokonaiskuvan koko taloyhtiöstä. Happy Clean tarjoaa taloyhtiöille sekä muille asiakkailleen kattavat rakennussiivouspalvelut sopimussiivouksista aina vahauspalveluihin asti.

Taloyhtiöissä tehtävien saneeraus- ja remonttitöiden aikana sekä niiden valmistuttua on tärkeää huolehtia myös kohteen loppusiivouksesta. Me teemme rakennusten ja remonttien laajatkin loppusiivoukset turvallisesti ja tehokkaasti kohteesta riippumatta!

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous »